Skip to content

Prijzen

De prijzen van Easy Art Lease zijn all in, de laagste van Nederland en volledig transparant.

Inbegrepen

In de lease zijn het bezorgen, het ophangen en het plaatsen van de kunstwerken inbegrepen. Ook de ophangmaterialen (koorden en verstelbare haken) zijn inbegrepen.

All in prijzen

U leaset de door u gekozen kunstwerken gedurende 1 jaar voor 1,3% van de prijs van de kunstwerken per maand, gedurende 2 jaar voor 1,2%, gedurende 3 jaar voor 1,1% van de prijs van de kunstwerken per maand en gedurende 4 jaar voor 1% van de prijs per maand.

Na afloop van de leaseperiode kunt u een of meer of alle kunstwerken kopen onder aftrek van de helft van de betaalde leasetermijnen of opnieuw een leaseperiode afspreken.

Drie voorbeelden

  1. Stel u wilt negen kunstwerken leasen, bijvoorbeeld drie realistische schilderijen, twee grote foto’s en vier beelden met een gezamenlijke waarde van € 15.000,-. En stel u wilt de kunstwerken twee jaar leasen. De maandelijkse leasetermijn is dan 1,2% van € 15.000,- = € 180,-.
  2. Stel u wilt veertig kunstwerken leasen, bijvoorbeeld vijfentwintig schilderijen, tien grote foto’s en vijf beelden met een gezamenlijke waarde van € 60.000,-. En stel u wilt de kunstwerken vier jaar leasen. De maandelijkse leasetermijn is dan 1% van € 60.000,- = € 600,-.
  3. Stel u wilt honderd kunstwerken leasen, bijvoorbeeld zestig schilderijen, twintig grote foto’s en twintig beelden met een gezamenlijke waarde van € 140.000,-. En stel u wilt de kunstwerken vier jaar leasen. De maandelijkse leasetermijn is dan 1% van € 140.000,- = € 1400,-.

Het minimum aantal kunstwerken waarbij bovenstaande condities gelden, is zes. Als u slechts 1 of enkele kunstwerken wilt leasen, wordt aanvullend € 240,- berekend.

Hier geeft u uw wensen en uw budget aan.