Skip to content

Over ons

Easy Art Lease kent de kunstmarkt door en door. Onze ervaringen met beeldende kunst beginnen in 1979 en we hebben sindsdien de Nederlandse en internationale kunstwereld van nabij gevolgd. Daarbij zijn onze contacten met kunstliefhebbers, kunstverzamelaars en kunstenaars in hoog tempo gegroeid. Zo hebben we intussen contacten met letterlijk duizenden kunstenaars.

Kunst is functioneel

En dan zien we dat bij het aanbieden van kunst niet zelden een mistgordijn wordt opgetrokken en dat met niet alledaags woordgebruik en overbodige poespas kunst complex wordt gemaakt en een aureool wordt gegeven dat helemaal niet nodig is. Kunst is net zo functioneel en net zo subjectief als een mooi horloge of een mooie auto.

Kunst is doelmatig als muurbekleding en decoratie. Maar kunst is ook smaak en persoonlijk. Daardoor is kunst naast functioneel, een uiting van gevoel en een statement. Gewaardeerde kunst motiveert en stimuleert. En kunst kan uw bedrijfsidentiteit versterken. Zo kan kunst een positief en zelfs heel waardevol element toevoegen aan elk bedrijf en elke instelling.

Open kostenstructuur en laagste all in prijzen

Easy Art Lease ontdoet kunst van overbodige tierlantijnen en overbodige kosten. Met open vizier en een open kostenstructuur biedt Easy Art Lease bedrijven en instellingen originele kunst van geselecteerde en gekwalificeerde Nederlandse kunstenaars.

Als u weet wat u wilt en kunstwerken wilt leasen tegen het scherpste tarief van Nederland, dan vindt u die kunstwerken zeker bij Easy Art Lease.

Daarbij biedt Easy Art Lease een full service concept, waarbij alle kunstwerken kosteloos worden geplaatst en opgehangen. Inrichters met gevoel voor esthetiek en twee rechterhanden doen voor u op vakkundige wijze wat voor hen dagelijks werk is, waardoor de kunstwerken easy op de juiste plaats komen te hangen en te staan. Hun werkzaamheden en de materialen die ze gebruiken (waaronder perlon draden en verstelbare haken) zijn inbegrepen.

Uw vrijblijvende offerte

Wilt u weten voor welk leasebedrag, welke kunstwerken bij u kunnen hangen en staan?
Hier maakt u uw wensen kenbaar.

Easy Art Lease
kantoor-, depot- en distributieadres:
Oeverkruid 13
4941 VV Raamsdonksveer
tel.0162 783 000
info@easyartlease.nl
First Art Group B.V.
KvK: 75018543

U bent hier op afspraak welkom, ook in weekenden en op werkdagen buiten normale werktijden.